For en lang og herlig dag

Hei folkens. Igår var det en lang, slitsom men veldig herlig dag. Dagen begynte med at jeg dro på skolen, også gikk jeg fra skolen og hjem til storesøsteren til kjæresten (Linn-Kristin) på Lisleby. Der satt vi å pratet litt, og det er alltid like koselig. Hun er så utrolig snill, og jeg føler virkelig at familien hans liker meg. Etterhvert kom Pål og hentet meg, og jeg dro å handlet for Linn-Kristin. I butikken møtte vi også broren hans, og han er også alltid like koselig å prate med.

Da vi hadde vært i butikken og levert varene dro vi hjem til kjæresten og sov en liten time før vi gikk opp for å spise middag med foreldrene hans. Så dro vi hjem til meg, for å ta inn tørkestativet for mamma, også dro jeg til Halvar (bestekompisen til kjæresten) for å være der til kampen begynte, mens Pål måtte dra for å møte opp.
På kampen kom min kjære kusine, og det var såå delig å se hun igjen. Vi satt der og holdt på å fryse ihjel! Får ikke sett så mye til hun før hun drar, så jeg skal opp til Skien for å besøke hun i høstferien. GLEDER MEG!

Så igår gikk altså dagen i ett, og fikk nesten ikke slappet av. Hadde også besøk av kusina og to venner av hun igår kveld, så jeg la meg ganske sent. I tillegg så skal jeg på jobb i dag og slutter 2330, så jeg blir nok passe sliten. Jeg og kjæresten er alene hjemme, så i morgen skal vi ha noen folk hos oss og spise noe god mat osv. Det blir koooos.. Men nå må jeg pakke ned pcn og bli ferdig her. HAR FRITIMEEE!!! JIPPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Én kommentar

MARIKA

17.sep.2010 kl.09:54

så koselig:)

ha en fin dag:)

Skriv en ny kommentar

Charlotte Marie

Charlotte Marie

16, Fredrikstad

Jeg er en 16 år gammel jente fra Fredrikstad, som blogger om hverdag, tanker og meninger. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på charlottehansen93@hotmail.no :)

hits