3 måneder

Hei! I dag er det 1. oktober, altså 3 måneder siden det var 1. juli, da jeg og kjæresten min ble sammen. Så i dag har vi vært sammen i tre måneder, dere. Det er jo ikke så alt for lenge, men et sted må man jo selvfølgerlig starte. Dette er kun tre måneder av utrolig mange ÅR! Vi skal være sammen kjempesuperlenge, bare så dere vet det.


Nå sitter jeg i medietimen, og skal snart ta ferie. Det er endelig høstferie, og det føler jeg at jeg virkelig trenger nå. Trenger en uke på å tenke gjennom alt som har skjedd i det siste, og sove ut litt. Har ikke blitt mye søvn siden skolen begynte, på grunn av jobb i helgene osv. Men nå er det slutt på den jobbinga, så da kan jeg sove lenge og slappe av til jeg finner meg en jobb.
Når jeg er ferdig på skolen i dag skal jeg rett hjem til kjæresten for å vente på han, og etter det skal vi ut på hytta til Halvar, vi 3. Det skal bli super koselig!

Én kommentar

CELINE DG

03.okt.2010 kl.00:16

aww, gratulerer på etterskudd da :D

Skriv en ny kommentar

Charlotte Marie

Charlotte Marie

16, Fredrikstad

Jeg er en 16 år gammel jente fra Fredrikstad, som blogger om hverdag, tanker og meninger. Er det noe du lurer på kan du kontakte meg på charlottehansen93@hotmail.no :)

hits